خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقتدی صدر طرح جرم انگاری سازش با رژیم صهیونیستی را به صحن پارلمان می‌برد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 04 اردیبهشت 1401 - 00:47
رهبر جریان صدر اعلام کرد که فراکسیون صدر طرح جرم انگاری سازش با رژیم صهیونیستی را به زودی به صحن پارلمان این کشور خواهد برد.
صدر،عراق،سازش،صهيونيستي،عادي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم مقتدی صدر در صفحه توئیتر خود نوشت: یکی از دلایلی که باعث شد جریان صدر را مجددا وارد روند فعالیت‌های انتخابات کنم مسئله سازش و طمع‌ورزی اسرائیل برای سلطه بر عراق است.
وی افزود: فراکسیون صدر به همراه متحدانش در صحنه ملی به زودی طرح جرم انگاری مطلق سازش و تعامل با رژیم صهیونیستی را به صحن پارلمان خواهند آورد تا به رای گذاشته شود.
عراق در حال حاضر هیچ گونه ارتباطی با اشغالگران ندارد و دولت و بیشتر احزاب سیاسی مخالف هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل هستند.
با این حال تحرکات مشکوکی از سوی برخی جریان‌ها برای سوق دادن عراق به سمت منجلاب عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی وجود دارد.
انتهای پیام