خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم اقدامات غیرقانونی اشغالگران آمریکایی در سوریه

مهر | بین‌الملل | شنبه، 03 اردیبهشت 1401 - 11:30
کاروانی مرکب از ۳۵ خودرو حامل مهمات، تجهیزات و مواد لجستیک و همچنین چند تانکر نفت از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید در مرز با عراق به سمت چند پایگاه آمریکا در شرق سوریه رفت.
سوريه،نظاميان،شرق،آمريكايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، منابع سوری اعلام کردند که نظامیان اشغالگر آمریکایی به حضور غیرقانونی خود در منطقه الجزیره در شرق سوریه ادامه می‌دهند.
بر اساس این گزارش، کاروانی مرکب از ۳۵ خودرو حامل مهمات، تجهیزات و مواد لجستیک و همچنین چند تانکر نفت از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید در مرز با عراق به سمت چند پایگاه آمریکا در شرق سوریه رفت.
این منابع گفتند: تانکرهایی که آمریکا وارد سوریه کرده خالی از نفت است و قرار است با نفتی پر شود که نظامیان اشغالگر آمریکایی با همکاری شبه نظامیان قسد مورد حمایت واشنگتن از چند منطقه در استان الحسکه سرقت می‌کنند.
نظامیان آمریکایی مستقر در شرق سوریه تقریبا هر روز کاروان‌هایی را به داخل خاک سوریه وارد یا از آنجا خارج می‌کنند.