سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل خواستار تحقیق درباره خشونت صهیونیست‌ها در مسجد الاقصی شد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 03 اردیبهشت 1401 - 07:14
سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار انجام تحقیق‌های فوری و شفاف درباره حمله خشونت‌بار نظامیان رژیم موقت صهیونیستی علیه نمازگزاران فلسطینی در مسجد الاقصی شد.
الاقصي،مسجد،سازمان،متحد،رژيم،ملل،نمازگزاران،فلسطينيان،آوريل

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، راوینا شمداسانی، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گفت: خشونت‌های نیروهای امنیتی اسرائیل علیه فلسطینیان در مجاورت مسجد الاقصی از ۱۵ تا ۱۷ آوریل( جمعه ۲۶ فروردین تا یکشنبه ۲۸ فروردین) به مجروح شدن ۱۸۰ نفر از جمله ۲۷ کودک منجر شد.
به گزارش روسیا الیوم، سایت سازمان ملل متحد اعلام کرد که شمداسانی تاکید کرد که پلیس رژیم موقت صهیونیستی در مدت مذکور حدود ۴۷۰ فلسطینی از جمله ۶۰ کودک را دستگیر کرده است.
در این بیانیه نگرانی عمیق این سازمان از تشدید خشونت‌ها در اراضی اشغالی فلسطین طی ماه گذشته ابراز شده است.
سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد افزود: باید در مورد خشونت پلیس اسرائیل که منجر به مجروح شدن نمازگزاران در مسجد الاقصی شد، تحقیقات فوری، بی طرفانه، مستقل و شفاف انجام شود و مسئولین این خشونت‌ها باید پاسخگو باشند.
این سازمان خواستار پاسخگویی مسئولین هرگونه تخلف و بررسی سیاست‌ها و رویه‌های مربوط به استفاده از زور، با هدف جلوگیری از هرگونه تخلف بیشتر شد.
رژیم موقت صهیونیستی با آغاز ماه مبارک رمضان به منظور اجتناب از هر گونه اجتماع فلسطینیان در مسجد الاقصی و پیرامون آن به منطقه باب العامود قدس حمله‌ور شد.
این رژیم سپس به منظور پشتیبانی از ورود غیرقانونی شهرک نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی به منظور عید یهودی موسوم به پسح در روزهای ۱۵ تا ۱۷ آوریل با حمله گسترده به صحن‌های مسجد الاقصی با نمازگزاران و اعتکاف کنندگان در صحن‌های مسجددرگیر شد که در نتیجه آن ده‌ها نفر آسیب دیدند.
انتهای پیام/.