خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده باش پلیس تهران در شب قدر/ استقرار یگان‌های انتظامی و ترافیکی در ۲۰۰۰ نقطه

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 03 اردیبهشت 1401 - 07:14
جانشین فرمانده انتظامی پایتخت از آماده باش صددرصدی مأموران پلیس تهران در راستای تأمین امنیت و آرامش شهروندان خبر داد.
انتظامي،ترافيكي،دشمنان،قدر،امام،اشاره،تهران،هداوند

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس،در شب های قدر یگان‌های انتظامی و ترافیکی آماده باش و تا سحر خدمتگذار شهروندان هستند.
سردار حمید هداوند جانشین فرمانده انتظامی پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با تسلیت ایام سوگواری شهادت امام علی علیه السلام، بیان داشت: خداوند متعال را سپاسگزاریم که ما را از ارادتمندان و متمسکین به ولایت امام علی السلام قرارداد و مفتخریم به این که پیرو امام و مولایی هستیم که الگو و اسوه همه خوبی‌های عالم است.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه در شب‌های قدر پلیس پایتخت در آمادگی صددرصدی است، تصریح کرد: همه یگان‌های انتظامی ترافیکی و امنیتی در شبهای قدر برای تامین امنیت و آرامش شهروندان در تهران تا اذان صبح مستقر هستند.
سردار هداوند با اشاره به اینکه دشمنان همواره به دنبال ایجاد فتنه و توطئه در بین مسلمانان هستند، عنوان داشت: نباید اجازه بدهیم که دشمنان امنیت و آرامش ما را مخدوش نمایند از این رو همچنان که مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین تاکید فرمودند باید سیاست‌های دشمنان مطرح شود.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه باید از برکات و حسنات این شب عزیز استفاده نمایم، گفت: در بیش از دو هزار نقطه تهران نیروهای ترافیکی و انتظامی در سطح شهر به خصوص در محل های برگزاری مراسم احیا مستقر خواهند بود.
انتهای پیام/