استاندار خوزستان: لایروبی رودخانهها تأثیر علمی بر کنترل سیلاب ندارد
استاندار خوزستان گفت: اساتید دانشگاه و کارشناسان سازمان آب و برق معتقد هستند که لایروبی رودخانهها تأثیر علمی بر کنترل سیلاب ندارد و حتی در خصوص رودخانه کارون ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.

استاندار خوزستان گفت: اساتید دانشگاه و کارشناسان سازمان آب و برق معتقد هستند که لایروبی رودخانهها تأثیر علمی بر کنترل سیلاب ندارد و حتی در خصوص رودخانه کارون ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده خوزستان ظهر امروز با حضور استاندار خوزستان، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در این جلسه با اشاره به لزوم ادامه فعالیتهای امدادی، اظهار کرد: تلاش شود که شرایط استان به روال عادی برگردد و امکانات و شرایط لازم برای کشت تابستانه به منظور برگرداندن مردم به روند عادی زندگی و کاهش تبعات پس از سیل فراهم شود.
وی افزود: اگر مردم در همین وضعیت فعلی بمانند و به روال زندگی عادی برنگردند، عوارض پس از سیل گریبان آنها و استان خوزستان را خواهد گرفت.
استاندار خوزستان عنوان کرد: رنج و سختی که مردم در روستاها و اردوگاههای رسمی و غیررسمی تحمل میکنند، نباید برای مسؤولان عادی شود که در این صورت قهر خدا را به دنبال دارد و همه ما نسبت به آنها مسؤول هستیم.
شریعتی گفت: در شرایط سخت و گرمای هوا مردم نمیتوانند منتظر ابلاغ اعتبار باشند، باید با همه توان و قدرت کار کنیم و دولت هم نسبت به پرداخت اعتبارات متعهد است.
وی با اشاره به اینکه اولویت اول استان حل مسئله سیل است، اظهار کرد: برنامههای زیرساختی و درازمدت در دستور کار است که با اقدامات زیرساختی آسیبپذیری را برای حوادث آینده به حداقل برسانیم؛ اقدامات انجام شده باید کارشناسی و علمی باشند و هزینه باید در جایی صورت بگیرد که نتیجهبخش باشد.
وی افزود: اساتید دانشگاه و کارشناسان سازمان آب و برق معتقد هستند که لایروبی رودخانهها تأثیر علمی بر کنترل سیلاب ندارد و حتی در خصوص رودخانه کارون ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
شریعتی گفت: در حوزه سد کرخه، از دو روز گذشته دبی خروجی سد کاهش پیدا کرد و از روزهای آینده شاهد بهبود شرایط در حوزه پاییندست کرخه خواهیم بود.
ارسال 10 هزار بسته کالای خانه و 2 هزار رأس دام
عبدالعزیز فدعمی سخنگوی قرارگاه جهادی خدمترسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خوزستان با اشاره به حضور در فعال در امدادرسانی از روزهای اول، اظهار کرد: 20 هزار واحد مسکونی با مشارکت بنیاد مسکن در مناطق سیلزده کشور ساخته میشود که بخش اعظمی از آنها در استان خوزستان است.
وی افزود: 143 هزار واحد مسکونی روستایی سال گذشته در خوزستان بیمه شد که با اتمام ارزیابی به هر واحد مسکونی 20 میلیون تومان برای ساخت، 15 میلیون تومان برای تعمیر و 5 میلیون تومان برای کالای خانه پرداخت میشود.
فدعمی عنوان کرد: 10 هزار بسته کالای خانه و 2 هزار رأس دام از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آماده ارسال به استان خوزستان و مناطق سیلزده است.
پرداخت 3 میلیارد تومان خسارت توسط بنیاد مسکن
مسعود انصاریان مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به برآورد خسارتها در بخش روستایی، اظهار کرد: برای 17 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی ارزیابی صورت گرفته است که یک هزار و 552 واحد نیاز به احداث و 10 هزار و 99 واحد نیاز به تعمیر دارند.
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان عنوان کرد: از نظر معیشتی و آسیب رسیدن به ابزار و وسایل زندگی 3 هزار و 456 واحد ارزیابی شدند که تا روز گذشته 3 میلیارد تومان پرداخت خسارت داشتیم و این روند همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/ح