سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش روش پخت سنگاسين حلوا یا حلوای سنگی گیلانی + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | جمعه، 02 اردیبهشت 1401 - 12:06
یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه سنگاسين حلوا یا حلوای سنگی گیلانی را آموزش داد.
خوري،قاشق،پودر،چاي

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سنگاسين حلوا دعوت کرد.
برای تهیه این حلوای گیلانی خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد برنج تازه نیم کیلو، شیره انگور (دوشاب) یا دوشاب اربه ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، پودر برگ درخت نارنج یا پرتقال و لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری، کره یا روغن جامد ۵۰ تا ۷۰ گرم، مغز گردو بو داده شده (تست شده و خرد شده) به میزان لازم، پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری، پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سنگاسين حلوا یا حلوای سنگی گیلانی را مشاهده می‌کنید.
بیشتر بخوانید