خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس تصمیم ایران در خصوص عقب‌نشینی از برخی تعهدات برجامی را گام ناخوشایند خواند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 17:26
«مارک فیلد» معاون وزیر خارجه انگلیس تصمیم ایران در خصوص عقب‌نشینی از برخی تعهدات برجامی را گام ناخوشایند دانست و از تهران خواست از انجام اقدامات بیشتر خودداری کند.
تعهدات،ايران،انگليس،خارجه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «مارک فیلد» معاون وزیر خارجه انگلیس تصمیم ایران در خصوص عقب‌نشینی از برخی تعهدات برجامی را گام ناخوشایند خواند.
وی همچنین از تمام کشورها از جمله روسیه و چین خواست تا سیاست لغو تحریم‌ها علیه ایران را دنبال کنند.
معاون وزیر خارجه انگلیس در امور آسیا و اقیانوسیه علاوه بر این از ایران خواست هیچ اقدام بیشتری که منجر به تشدید تنش‌ها شود، صورت ندهد و به تعهدات خود پایبند بماند.
شایان ذکر است، واكنش لندن به تصميم ايران براى تعليق برخى از تعهدات برجامى خود در پاسخ به بدعهدى غرب، در حالی صورت مى‌گيرد كه کشورهاى اروپایى با وجود گذشت یکسال از خروج آمریکا از برجام تاكنون به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده‌اند.
انتهای پیام/