خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایوانف بلغاری مدیر تیم کشتی فرنگی آمریکا شد- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 02 اردیبهشت 1401 - 10:53
نایب قهرمان پیشین کشتی فرنگی جهان به‌عنوان مدیر تیم ملی کشتی فرنگی آمریکا انتخاب شد.
كشتي،جهان،تيم،فرنگي،كسب،رشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برخلاف تیم کشتی آزاد آمریکا که طی سال‌های اخیر همواره جزو سه تیم برتر کشتی جهان بوده و ستارگان زیادی داشته است، تیم فرنگی این کشور هرگز موفق عمل نکرده و آنها در مسابقات جهانی نروژ فقط در وزن 97 کیلوگرم موفق به کسب مدال برنز جهان شدند.
آمریکایی‌‌ها در همین راستا ایوان ایوانف بلغارستانی را به‌عنوان مدیر کشتی فرنگی‌شان انتخاب کرده‌اند.
ایوانف 53 ساله در سال 1994 به‌عنوان نایب قهرمانی جهان رسیده است و سابقه حضور در بازی‌های المپیک 1996 آتلانتا را نیز در کارنامه دارد.
مسابقات جهانی کشتی شهریور ماه در بلگراد صربستان برگزار می‌شود و اگر محرومیت روس‌ها همچنان ادامه‌دار باشد، می‌توان شاهد رقابت نزدیک دو تیم ایران و آمریکا در رشته آزاد برای کسب عنوان قهرمانی بود.
در رشته فرنگی نیز طبیعتاً غیبت روس‌ها می‌تواند شانس آمریکا را برای کسب مدال افزایش بدهد.
روسیه سال 2021 در هر دو رشته آزاد و فرنگی قهرمان جهان شد.
انتهای پیام/