خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت یک جوان فلسطینی دیگر در شهر «جنین»

مهر | بین‌الملل | جمعه، 02 اردیبهشت 1401 - 08:47
منابع رسانه ای از شهادت یک جوان فلسطینی دیگر در شهر «جنین» واقع در کرانه باختری خبر دادند.
روز،شهادت،دفاع،اسلامي،مسجدالاقصي،لطفي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، یک جوان فلسطینی دیگر در شهر «جنین» واقع در کرانه باختری به شهادت رسید.
این جوان فلسطینی که «لطفی لبدی» نام دارد، امروز به شهادت رسیده است.
بر اساس این گزارش، «لطفی لبدی» هفته گذشته در جریان درگیری‌ها با نظامیان اشغالگر صهیونیست در شهرک «یامون» واقع در غرب جنین به ضرب گلوله زخمی شده بود اما بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
این درحالی است که در ادامه تحولات اراضی اشغالی، روز گذشته وزارت اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد که در ۵ روز اخیر، در مجموع ۳۶۷۰ شهرک‌نشین اشغالگر صهیونیست به مناسبت عید یهودی پسح به مسجد الاقصی تعرض کردند.
پیشتر جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای، به منظور دفاع از «مسجدالاقصی» در روز جمعه فراخوان «بسیج عمومی» صادر کرد.
در بیانیه جنبش مقاومت اسلامی حماس آمده است که لازم است عموم فلسطینیان به منظور دفاع از قبله اول مسلمانان، در دفاع از مسجدالاقصی برخیزند و در روز جمعه به حمایت از این مسجد بپردازند.