خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان حملات امروز در افغانستان را محکوم کرد

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 01 اردیبهشت 1401 - 21:41
سخنگوی طالبان حملات امروز در افغانستان را محکوم کرده و بر شناسایی عاملان آنها تاکید کرد.
مسجد،مزارشريف،كابل،طالبان،بلخ

به گزارش مشرق، به‌دنبال حملات تروریستی امروز در مسجد شیعیان مزارشریف که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۵۰ تن شد، طالبان اعلام کرد عاملان این جنایت شناسایی خواهند شد.
«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در پیامی با محکومیت انفجارهای امروز کابل، بلخ و قندز که علیه مردم غیرنظامی صورت گرفت، این جنایات را کار حلقه‌هایی خواند که با جامعه افغانی هیچ ارتباطی ندارند.
بر اثر حمله تروریستی امروز به مسجد «سه‌دکان» شهر مزارشریف در شمال افغانستان، 30 تن شهید و 80 نفر دیگر زخمی شدند.
این انفجار در هنگام ادای نماز صورت گرفت.
این مسجد بزرگترین مسجد شیعیان مزارشریف بوده که در جای پر ازدحامی واقع شده است.
افغانستان تحت حاکمیت طالبان دو روز پس‌از انفجارهای مرگبار در غرب کابل امروز شاهد چهار انفجار در ولایت‌های کابل، بلخ، قندوز، ننگرهار بود.