سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار مازندران: فینال جام حذفی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 اردیبهشت 1401 - 11:41
گروه استان‌ها ـ استاندار مازندران گفت: با پیگیری‌های انجام شده، فینال جام حذفی کشور در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.
ديدار،تيم،هواداران،نساجي،فينال

سیدمحمود حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان اینکه بر اساس تصمیم سازمان لیگ، فینال جام حذفی دیدار دو تیم نساجی مازندران و آلومینیوم اراک در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برنامه‌ریزی شده بود، اظهار کرد: محل برنامه‌ریزی شده برای برگزاری دیدار، با مخالفت سنگین مسئولان تیم نساجی و هواداران این تیم همراه بود.
وی با اشاره به اینکه با رایزنی انجام شده و پیگیری‌های مستمر، محل برگزاری دیدار از تبریز به ورزشگاه آزادی تهران منتقل شد، افزود: برگزاری دیدار در تهران به نفع هر دو تیم است و هواداران مازنی و اراکی به راحتی به دیدار خواهند رسید.
استاندار مازندران از هماهنگی لازم در استان برای اعزام هواداران به دیدار فینال خبر داد و یادآور شد: هر تعداد هواداران که برای تیم نساجی در نظر گرفته بشود آمادگی اعزام داریم.
حسینی‌پور فینال جام حذفی را برای فوتبال مازندران بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: باتوجه به جو ایجاد شده قطعا دیدار خوبی را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/ش