خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه های سیستان وبلوچستان بر عملکرد دستگاه های اجرایی نظارت کنند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 فروردین 1401 - 22:30
زاهدان - استاندار سیستان وبلوچستان با تاکید بر اینکه مطالبه گری باید با عقلانیت و ارائه راهکار جهت اصلاح امور همراه باشد، گفت: رسانه های استان بر عملکرد دستگاه های اجرایی نظارت کنند.
اجرايي،مطالبه،خبرنگاري،راهكار،بلوچستان،مدرس،سيستان،خياباني

حسین مدرس خیابانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به تأکیدی که پیش از این نیز مبنی بر نظارت رسانه‌ها بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان سیستان و بلوچستان داشته‌ام اعلام می‌شود همه دستگاه‌های اجرایی استان وظیفه همکاری با رسانه‌ها خصوصاً صدا و سیما را دارند.
وی با اشاره به پخش برنامه «تلنگر» شبکه استانی «هامون» و در خواست مجوز ورود خبرنگاران به ادارات و دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: مسئولین باید در حیطه وظایف خود مشکلاتی را که مردم و خبرنگاران منعکس می‌کنند را بررسی و رفع کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه مطالبه گری باید با عقلانیت و ارائه راهکار جهت اصلاح امور همراه باشد، اظهار کرد: مطالبه گری بر پایه فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر استوار است و در آن علاوه بر شناخت و بیان مشکل باید به ارائه راه حل و راهکار و تلاش برای رفع مشکل نیز پرداخته می‌شود.
وی افزود: رسانه‌ها در تمامی جوامع جریان ساز و روشنگر هستند و به عنوان چشمان بیدار و زبان گویای جامعه، نقش برجسته‌ای را در زمینه نظارت و آگاهی بخشی بر عهده دارد.
مدرس خیابانی با اشاره به اینکه خبرنگاری یک مسئولیت مهم اجتماعی است، ادامه داد: در دنیای نوین امروز و در عصر پویایی اطلاعات و شتاب سریع تحولات، نقش و اهمیت کلیدی خبر، خبرنگاری و رسانه بر هیچکس پوشیده نیست.