آموزش پخت کشک بادمجان برای افطار + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
چهارشنبه، 31 فروردین 1401 - 17:06
فیلمی از آموزش مراحل پخت کشک بادمجان مجلسی را مشاهده میکنید.

مواد لازم برای تهیه این کشک بادمجان مجلسی، بادمجان ۹ عدد متوسط، ۱/۵ کیلو پیاز متوسط، ۵ عدد (نصف برای تزیین استفاده شده) گردوی خرد شده، کشک ۲۰۰ گرم یا ۴ قاشق (میزان کشک اختیاری)، نمک ۳ قاشق چایخوری، سیر ۳ حبه بزرگ، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری، زردچوبه ۱ قاشق چایخوری و نعنای خشک ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری، است.
در ادامه، مراحل آماده سازی کشک بادمجان مجلسی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید