خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه جدید پاکستان: حملات از افغانستان مایه نگرانی است- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 فروردین 1401 - 16:30
وزیر خارجه جدید پاکستان در دیدار با نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان اظهارداشت که حملات از خاک افغانستان علیه نیروهای پاکستانی مایه نگرانی است.
پاكستان،افغانستان،خارجه،وزارت،حملات،رباني،مدعي

به گزارش دفتر منطقه‌‎ای خبرگزاری تسنیم، «حنا ربانی کهر» وزیر خارجه جدید پاکستان در دیدار با «محمد صادق» نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان درباره حملات از خاک افغانستان علیه نیروهای پاکستانی ابراز نگرانی کرد.
براساس بیانیه منتشر شده توسط وزارت خارجه پاکستان، ربانی در این دیدار اظهارداشت که «هدف قرار گرفتن نیروهای امنیتی پاکستان از افغانستان مایه نگرانی است.»
وی با تاکید بر اینکه پاکستان به استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی افغانستان احترام می‌گذارد، افزود که «افغانستان باثبات و صلح آمیز برای پاکستان بسیار مهم است.»
وزیر خارجه جدید پاکستان در ادامه گفت که اسلام‌آباد به تلاش‌های خود برای تامین صلح در منطقه از جمله افغانستان ادامه خواهد داد.
این درحالی است که هفته گذشته در نتیجه حمله هوایی و توپخانه‌ای پاکستان به ولایت‌های خوست و کنر در افغانستان دستکم 47 نفر کشته شدند و قربانیان عمدتاً زنان و کودکان هستند.
گفتنی است که وزارت خارجه طالبان در واکنش به این حملات سفیر پاکستان در کابل را احضار کرد، اما در مقابل وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای مدعی شد که در این حملات تروریست‌هایی هدف قرار گرفتند که علیه پاکستان فعالیت می‌کردند.
وزارت خارجه‌ پاکستان همچنین مدعی شد که «تروریست‌ها با مصونیت از مجازات از خاک افغانستان برای انجام فعالیت‌ها در داخل پاکستان استفاده می‌کنند.»
انتهای پیام/.