سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌ رگبارهای پراکنده در اصفهان از امروز/ هوا گرم‌تر می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 31 فروردین 1401 - 15:24
اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از افزایش دما و احتمال بارش‌های رگباری در ۲۴ ساعت آینده خبر داد.
سانتيگراد،درجه،استان،دماي،صفر

آسیه آقایی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز به ویژه از ساعات بعد از ظهر احتمال بارش‌های پراکنده در نواحی غرب، مرکز و شمال اصفهان وجود دارد.
وی ادامه داد: فردا پنجشنبه نیز رگبار و رعد و برق در بسیاری از مناطق استان و وزش تندباد لحظه‌ای و گردوخاک در شرق استان پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان اضافه کرد: شدت بارش‌ها در استان روز جمعه خواهد بود.
آقایی با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده بین ۲ تا سه درجه سانتیگراد افزایش دارد، افزود: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۹ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.
وی اضافه کرد: خوروبیابانک با دمای ۱۶ درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای ۶ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.