سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«گوترش» خواستار برقراری آتش‌بس ۴ روزه در اوکراین شد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 30 فروردین 1401 - 21:31
دبیرکل سازمان ملل متحد امروز در سخنانی خواستار برقراری آتش بس ۴ روزه در اوکراین شد.
بشردوستانه،متحد،روزه،ملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد امروز سه شنبه خواستار برقراری آتش بس ۴ روزه در اوکراین شد و از مسکو و کی یف خواست تا در این خصوص گفتگو کنند.
دبیرکل سازمان ملل متحد در این خصوص گفت: دوره ۴ روزه عید پاک مسیحیان ارتدوکس باید زمانی برای اتحاد با هدف نجات جان ها و ادامه گفتگو برای پایان دادن به درد و رنج در اوکراین باشد.
«آنتونیو گوترش» در این باره اضافه کرد: آتش بس بشردوستانه امکان خروج غیرنظامیان از مناطق درگیری و ارسال ایمن کمک های بشردوستانه به مردم در مناطق آسیب دیده از جمله ماریوپل، خرسون، دونتسک و لوهانسک را فراهم می کند.
سازمان ملل متحد آماده ارسال کمک های بشردوستانه در این دوره ۴ روزه است.