خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زخمی شدن ۳۲ فلسطینی در نابلس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 30 فروردین 1401 - 16:11
در پی بالاگرفتن تنش‌ها در شمال غرب نابلس، ۳۲ فلسطینی به دلیل شلیک گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور نظامیان صهیونیست مجروح شدند.
صهيونيست،پلاستيكي،احمر،هلال،غزه،شليك

هلال احمر فلسطین اعلام کرد در نتیجه درگیری‌ها در شهرک «برقه» در شمال غرب «نابلس»، ۳۲ تن از غیرنظامیان فلسطینی مجروح شدند که ۲۵ تن از آنان به خاطر استفاده از گاز اشک‌آور و شلیک گلوله‌های پلاستیکی بوده است.
بامداد امروز (سه شنبه) جنگنده‌های صهیونیستی با حمله به باریکه غزه مناطقی در نزدیکی خان یونس را بمباران کردند.
شاخه نظامی جنبش حماس نیز در مقابل برای اولین بار از موشک روسی «استرلا» برای هدف قرار دادن جنگنده‌های صهیونیستی استفاده کرد که موجب شد جنگنده‌های صهیونیست آسمان غزه را ترک کنند.
نظامیان صهیونیست از روز جمعه به مسجدالاقصی حمله کردند که بنابر اعلام پزشکان جمعیت هلال احمر فلسطین، دست کم ۱۵۳ نفر در یک روز بر اثر شلیک گلوله‌های پلاستیکی، نارنجک و یورش نیرو‌های صهیونیست مجروح شدند.
حماس هشدار داده بود که هرگونه حادثه در محوطه مسجد الاقصی، «خط قرمز» نیرو‌های مقاومت خواهد بود.