کشف ۲۱۶ کیلو مواد مخدر در فارس
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 30 فروردین 1401 - 14:12
شیراز - فرمانده انتظامی استان فارس از کشف ۲۱۶ کیلو مواد مخدر از نوع تریاک در بازرسی از سواری پراید در محور بندرعباس - داراب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رهام بخش حبیبی بیان کرد: در راستای طرح برخورد با قاچاقچیان، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب حین کنترل خودروهای عبوری در محور مواصلاتی بندرعباس-شیراز به یک سواری پراید مشکوک و دستور ایست را صادر کردند.
وی افزود: راننده بدون توجه به دستور پلیس متواری و مأموران انتظامی پس از طی مسافتی تعقیب و گریز موفق شدند با اقدامات فنی و تخصصی خودرو را توقیف و راننده و سرنشین را نیز دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه در بازرسی از این خودرو ۲۱۶ کیلو مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد، تصریح کرد: متهمان پس از سیر مراحل قانونی روانه زندان شدند.