خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی مراسم افطاری با حضور پاکبانان و باغبانان منطقه ۲

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 30 فروردین 1401 - 13:41
مراسم ضیافت افطار و تکریم پاکبانان و باغبانان منطقه ۲ با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری تهران برگزارشد.
شهرداري،مهدي،منطقه،شهر،صالحي،كارگران،شهردار،شهري

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم ضیافت افطار و تکریم کارگران پرتلاش و بی ادعای خدمات شهری و فضای سبز منطقه ۲ با حضور حبیب کاشانی، مهدی پیرهادی، مهدی بابایی اعضای شورای اسلامی شهر، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، محمدی مدیرکل نظارت و هماهنگی امور مناطق و مهدی صالحی شهردار منطقه برگزار شد.
مهدی صالحی، شهردار منطقه ۲ در این مراسم با اشاره به اهمیت فعالیت پاکبانان و نیروهای پرتلاش و زحمتکش خدمات شهری برای شهرداری گفت: سنگینی وظایف و مسئولیت‌های مدیریت شهری بر دوش کارگران شهرداری در واحدهای اجرایی است و در سایه زحمات این عزیزان است که عمران و آبادانی و تمیزی و پاکیزگی مهمان شهرها می‌شود.
وی ضمن تقدیر از اهتمام کارگران در پیشبرد اهداف شهرداری عنوان داشت: کار و تلاش تک تک شما در توسعه شهر و کسب رضایت شهروندان نقش به سزایی داشته و با یاری و همراهی شما می‌توانیم به اهداف عالیه و مد نظر شهرداری که همان رضایت شهروندان است، دست بیابیم.
به گفته صالحی، اگر پیشرفتی در شهر رخ می‌دهد قطعاً از تلاش‌ها، زحمات و خدمتگزاری پاکبانان است که هیچ کجا حتی نامی از آن‌ها برده نمی‌شود.
شهردار منطقه ۲ افزود: امیدوارم در این راه پر فراز و نشیب همدیگر را یاری کرده و به پشتوانه هم و دست به دست هم برای آبادانی شهر بیش از پیش تلاش کنیم.