خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلیل فخرایی شاعر و روزنامه‌نگار مشهدی درگذشت- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 30 فروردین 1401 - 13:13
گروه استان‌ها ـ جلیل فخرایی شاعر و روزنامه نگار مشهدی شب گذشته در پی سکته قلبی درگذشت.
رضوي،مرحوم،فخرايي،سكته،پيوند،خراسان،مشهد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،براساس پیگیری انجام شده قرار است پیکر این مرحوم روز چهارشنبه ساعت 11 صبح در حرم رضوی طواف داده شود و سپس در قطعه هنرمندان بهشت رضا (ع) به خاک سپرده شود.
وی در سال 1383 پیوند کلیه کرد و با توجه به این که عمر پیوند حدود 10 سال است چندین سال نیز در حال دیالیز بود ولی متاسفانه ماه گذشته ایشان سکته ای کرد و در پی آن نیز شب گذشته به واسطه سکته مجدد جان به جان آفرین تسلیم کرد.
مرحوم جلیل فخرایی متولد سال 1349 در مشهد بود که شعر گفتن را از حدود سال 1368 آغاز کرد.
وی در مقاطع زمانی مختلف با مجله‌های "آشنا" و "امیدانقلاب" و همچنین روزنامه‌های "شهرآرا" و "قدس" همکاری داشت.
مرحوم فخرایی در کنار شاعری و سرودن غزل و دوبیتی، به گردآوری موضوعی اشعار شاعران خراسان رضوی می پرداخت و حضور فعالی در انجمن‌های ادبی مشهد داشت و عضو شورای شعر سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی بود.
انتهای پیام/281