آموزش روش پخت قیمه بادمجان مجلسی + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 17:24
فیلمی از آموزش مراحل پخت خورش قیمه بادمجان مجلسی را مشاهده میکنید.

برای تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی به ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی، ۱۵۰ گرم لپه، ۵ عدد بادمجان، یک عدد پیاز نسبتا درشت، ۲ قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی، ۳ عدد لیمو عمانی، ۳ عدد گوجه کوچک، زعفران دم کرده، ۱/۲ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زردچوبه و ۱/۲ ق چ پودر دارچین نیاز داریم.
در ادامه، مراحل پخت این خورش را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید