خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشریات دانشجویی نیازمند تحول هستند

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 15:24
مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: باید در تولید محتوای نشریات دانشجوی تحولی صورت پذیرد و دانشجویان از فضای کپی برداری خارج و به فضای نوآوری وارد شوند.
نشريات،دانشجويي،نور،پيام،فضاي

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی محمدی در اختتامیه یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی که به میزبانی دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار شد گفت: باید در تولید محتوا در نشریات دانشجوی تحولی صورت پذیرد و دانشجویان از فضای کپی برداری خارج و به فضای تفکر و نوآوری وارد شوند چرا که دانشجو زمینه‌های ذهنی بسیار خوبی دارند و می‌توانند در حوزه‌های تخصصی نشریاتی که فعالیت دارند بسیار خوب کار کنند.
وی آرمان خواهی و مطالبه گری را مهم‌ترین عامل رشد و تعالی و ضامن سلامت کشور در همه زمینه‌ها دانست و از دانشجویان خواست که از آن به سادگی نگذرند.
مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور، با اشاره به بیانات شهید بهشتی افزود: انقلاب ما انقلاب ارزش‌هاست و نباید تسلیم وضع موجود شویم بلکه باید تلاش را بیشتر کرده و مسئله یابی کنیم.