خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت و مجلس باید ساختار بودجه‌ریزی را اصلاح کنند

مهر | سیاسی | دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 14:00
نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و مجلس باید ساختار بودجه‌ریزی را اصلاح کنند، چرا که این ساختار کاملا ظالمانه است.
ساختار،اصلاح،بودجه

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار حیدری در جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۲۹ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: دولت و مجلس باید ساختار بودجه ریزی را اصلاح کنند، چرا که این ساختار کاملا ظالمانه است و عادلانه و منصفانه نیست، آیا رویکرد بودجه ۱۴۰۱ به سمت مناطق محروم است یا برخوردار؟
وی اصلاح ساختار اداری را نیز ضروری دانست و تاکید: اگر امروز کسی پارتی نداشته باشد، هیچ کاری از او در ادارات پیش نخواهد رفت.
درخواست دارم دولت و مجلس هر ماه یک بار جلسه مشترک برگزار کنند تا اصلاح ساختار اداری و اصلاح ساختار بودجه ریزی محقق شود.