خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استانداردسازی ۳۰۰ کلاس درس سنگی در خوزستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 13:59
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از استانداردسازی ۳۰۰ کلاس درس سنگی در استان خبر داد.
سنگي،درس،كلاس،خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از استانداردسازی ۳۰۰ کلاس درس سنگی در استان خبر داد.
علی قربانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت برچیدن کلاس‌های سنگی استان خوزستان اظهار کرد: از حدود یک هزار و ۲۰۰ کلاس درس سنگی موجود، استانداردسازی و جایگزین کردن حدود ۶۰۰ کلاس درس آغاز شده است که از این تعداد تاکنون حدود ۳۰۰ کلاس درس سنگی جایگزین و به عنوان کلاس‌های استاندارد به آموزش و پرورش تحویل داده شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم تا مهرماه ۳۰۰ کلاس دیگر نیز با کلاس‌های درس استاندارد جایگزین شوند.
مابقی کلاس‌ها در دستور کار و اولویت نوسازی مدارس هستند که باید اعتبارات ابلاغ شود تا بتوانیم پیش‌بینی لازم را برای اجرا و ساخت کلاس‌های استاندارد داشته باشیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان در پایان با اشاره به پیش‌بینی برچیدن همه کلاس‌های سنگی در آینده‌ای نزدیک، گفت: توان لازم برای استانداردسازی و برچیدن کامل کلاس‌های درس سنگی استان خوزستان تا دو سال آینده وجود دارد اما بحث اعتباری مطرح است که باید ببینیم در ادامه چگونه تخصیص پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام