قرارگاه عملیاتی گذر از اوج بار سال ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد
باشگاه خبرنگاران
|
اقتصادی
|
دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 13:58
قرارگاه عملیاتی گذر از اوج بار سال ۱۴۰۱ برای عبور از بحران خاموشی و قطعی برق در ۴ ماه گرم سال آغاز به کار کرد.

با حضور وزیر نیرو؛
قرارگاه عملیاتی گذر از اوج بار سال ۱۴۰۱ با حضور وزیر نیرو در شرکت مدیریت شبکه برق ایران به منظور مدیریت تولید و مصرف برق در تابستان امسال، فعالیت خود را آغاز کرد.
این مرکز با نرم افزارها و امکانات به روز تجهیز شده تا با در اختیار داشتن اطلاعات کامل پایش شبکه سراسری برق، به مدیریت همزمان تولید و مصرف در سال ۱۴۰۱ بپردازد.
این قرارگاه متشکل از مدیران و کارشناسان متخصص در بخشهای مختلف صنعت برق است که در شاخههای مختلف با تبادل دانش و تجربه در گذر موفق از دوران اوج بار در سال ۱۴۰۱ همکاری خواهند داشت.
مدیرکل دفتر مدیریت انرژی شرکت توانیر گفته است: برای عبور از بحران خاموشی و قطعی برق در ۴ ماه گرم، یعنی از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ شهریور امسال، به ۱۰ هزار مگاوات صرفهجویی در مصرف نیاز داریم.