خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: اقدامات ایران نتیجه رفتارهای بی‌ملاحظه آمریکاست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 14:51
دولت روسیه اقدام ایران به تعلیق برخی از تعهدات برجامی خود را نتیجه فشارهای بیرونی و رفتارهای بی‌ملاحظه آمریکا علیه تهران دانست.
روسيه،ايران،سخنگوي،مبني

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، دولت روسیه اقدام روز چهارشنبه ایران مبنی تعلیق برخی از تعهد‌های خود در توافق هسته‌ای (برجام) را ناشی از فشار‌های بیرونی و رفتار غیرمسئولانه آمریکا دانست.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین با حضور در جمع خبرنگاران افزود: «ما (هم‌اکنون) شاهد پیامد‌های اقدامات بی‌ملاحظه آمریکا علیه ایران هستیم.
البته دیپلمات‌های روسیه به منظور تلاش برای حفظ برجام، با شرکای اروپایی این موضوع را بررسی خواهند کرد».
سخنگوی دولت روسیه در واکنش به اظهارات وقیحانه برخی از کشور‌های اروپایی مبنی بر برگشت تحریم‌ها علیه ایران در صورت کناره‌گیری از برجام تأکید کرد: «هنوز بسیار زود است که درباره اِعمال تحریم‌ها علیه تهران صحبت کنیم».
در حال تکمیل...