خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موسیقی مطابق با هنجار‌های تعریف شده مشکل‌ساز نیست/ عده‌ای ابتذال را با نشاط اشتباه می‌گیرند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 14:35
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: اگر موسیقی‌ها مطابق با هنجار‌های تعریف شده جامعه باشند، مشکلی نداریم.
مدارس،پرورش،آموزش،ثقفي،ابتذال،مخالفتي

ثقفی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به حواشی به وجود آمده در مدارس گفت: ورود افراد خارج از مدرسه به داخل محیط مدرسه ممنوع و از گذشته هم این موضوع به تمام مدارس ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از مدارس این قانون را رعایت نکردند و افرادی که هیچ نقش و سمتی در مدارس نداشتند را وارد محیط آموزشی کردند و این حواشی به وجود آمد.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی مورد نظر آموزش و پرورش نیست، اظهار کرد: به طور قطع با عوامل ایجاد چنین برنامه‌هایی برخورد قانونی می‌کنیم.
ثقفی افزود: البته آموزش و پرورش با پخش موسیقی مخالفتی ندارد و اگر موسیقی‌ها مطابق با هنجار‌های تعریف شده جامعه باشند مشکلی نداریم، اما هنگامی که این موسیقی‌ها نابه هنجار باشند باید با آن‌ها مقابله کرد.
وی تصریح کرد: عده‌ای ابتذال در مدارس را با نشاط و شادمانی سازی اشتباه می‌گیرند؛ ما با شادمان سازی مخالفتی نداریم، اما با ابتذال و پخش آهنگ موسیقی‌های نابهنجار مخالفت می‌کنیم.
انتهای پیام/