خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش افسارگسیخته قیمت برنج ایرانی در کرمانشاه/ محتکران عامل افزایش قیمت هستند- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 فروردین 1401 - 05:13
گروه استان‌ها ــ افزایش قیمت برنج ایرانی در استان کرمانشاه در روزهای اخیر به گونه‌ای است که تهیه آن از عهده بسیاری از خانواده‌ها خارج شده و این در حالی است که مسئولان می‌گویند کمبودی در استان وجود ندارد.
برنج،استان،كشاورزي،قيمت،نظارت،بازار،جهاد،كالاهاي،تومان،ايراني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افزایش قیمت خودسرانه و غیرقانونی برخی کالاهای پرمصرف از جمله برنج همزمان با ماه رمضان در بازار کرمانشاه نگرانی‌ها و دغدغه‌هایی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده که سبب حذف برخی اقلام از سبد غذایی شده است.
با وجود اینکه مردم عدم نظارت کافی بر بازار را دلیل این نابه‌سامانی‌ها به ویژه برای محصول پرمصرفی همچون برنج می‌دانند، مسئولان می‌گویند به صورت مستمر بر بازار نظارت دارند اما باز هم سودجویان چند قدم جلوتر هستند.
عباسی معاون توسعه بازرگانی سازان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به تصمیمات وزارت جهاد کشاورزی حداکثر قیمت برنج ایرانی 65 هزار تومان است و بیشتر از این قیمت در هر نقطه‌ای غیرقانونی است.
وی با اشاره به اینکه بازرسان جهاد کشاورزی بر تمام اصناف و فروشگاه‌ها نظارت دارند عنوان کرد: برنج هندی و تایلندی به اندازه کافی 2000 تن وارد استان شده و انبارها پر است.
عباسی با بیان اینکه برنج ایرانی خزر شمال در سامانه بازرگام با قیمت 40 هزار تومان عرضه می‌شود گفت: هر ساله بعد از نوروز برخی سودجویان برنج را انبار و کمبود غیرواقعی را در بازار ایجاد می‌کنند و همین سبب افزایش قیمت از سوی مغازه دارها می‌شود.
وی با اشاره به اینکه چنانچه مردم برنج ایرانی درجه یک یعنی طارم هاشمی را بیشتر از هر کیلو 65 هزار تومان مشاهده کردند گزارش دهند افزود: قیمت برنج‌های ایرانی از 40 تا 65 هزار تومان است و با توجه به اینکه ذخیره مناسبی از برنج در استان وجود دارد قیمت‌ها باید تعدیل شود.
کاکایی سرپرست نظارت بر کالاهای اساسی کشاورزی استان نیز اظهار داشت: در ماه رمضان وضعیت بازار توس ط بازریان جهاد کشاورزی استان رصد می‌شود و 44 تیم از سراسر استان این وظیفه را بر عهده دارند و به صورت دو نوبت صبح و بعدازظهر مشغول بازرسی از اصناف هستند.
وی با بیان اینکه نظارت بر کالاهای پرمصرف ماه رمضان انجام می‌شود عنوان کرد: هیچ کمبودی در زمینه تأمین مواد غذایی و کالاهای کشاورزی در استان وجود ندارد.
کاکایی گفت: در هر بازاری افراد متخلفی وجود دارند اما میزان تخلف نسبت به اسفند گذشته بسیار کاهش یافته است.
انتهای پیام/832/س