اخبار خوش دولتمردان به مردم ایران/ از اجرای افزایش حقوق ۴۰۰ هزار تومانی تا نظارت کامل بر بازار
در حاشیه جلسه هیئت دولت چه گذشت؟
دولتمردان امروز بعد از جلسه هیئت دولت خبرهای خوشی را از تصمیمات جدید دولت برای ساماندهی به بازارهای مختلف و حقوقهای کارکنان دادند.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، دولت به صورت هماهنگ طرحی را برای ساماندهی در بازارهای مختلف کشور در حال اجرایی کردن بوده و وزرا و مسئولان دولتی خبرهای خوشی را در حاشیه جلسه هیئت دولت به مردم دادند.
دستور روحانی به برخی وزرا نسبت به تنظیم بازار
واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: مقرر شد طی دستور رئیس جمهور به وزرای جهاد کشاورزی و صمت هم در تهران و هم شهرستانها به مناسبت ماه رمضان کالاها علاوه بر مغازهها در میادین میوه و تره بار و بازارچهها عرضه شود تا مردم راحتتر نیازهای خود را برطرف و با قیمت مناسبتر آنها را خریداری کنند.
رئیس دفتر رئیس جمهور درباره احتمال کوپنی شدن کالاهای اساسی تاکید کرد: وقتی که قرار است گزینهها بررسی شود با توجه به شرایطی که داریم طبیعی است که همه آنها را مورد توجه قرار میدهیم؛ ما مهم است که کدام گزینه انتخاب میشود که هنوز تصمیم گیری نهایی در این زمینه انجام نشده است.
واعظی با اشاره به ارائه گزارشی از وضعیت سیل زدگان و بازسازی خانههای آنان در جلسه امروز هیئت دولت اظهار کرد: این گزارش را آقای رحمانی فضلی ارائه کردند و از سوی دیگر دنبال منابع برای عملی شدن قولهایی هستیم که به مردم دادیم و این موضوعات را در جلسه امروز مورد توجه قرار دادیم.
خبرهای خوش وزیر صمت درباره توزیع کالاهای تنظیم بازار در ماه رمضان
رضا رحمانی وزیر صمت با تاکید بر اینکه هدف اصلی این وزارتخانه جلوگیری از توقف تولید است، افزود: پارسال به همه واحدهای تولیدی و صنعتی اعلام شد تا مواد اولیه مورد نیازشان را به قدر کفایت تامین کنند تا امروز با مشکل مواجه نشوند.
در این رابطه بانک مرکزی نیز در تلاش است تا به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان بپردازد.
رحمانی ادامه داد: به سازمان صنعت استانها ماموریت داده شده تا پیش از اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی با مشکل مواجه شوند، برای تامین مواد اولیه مورد نیازشان دست کم تا پایان امسال چاره اندیشی کنند.
واحدهای مشکل دار در زمینه تامین مواد اولیه میتوانند به استانداری ها، سازمان صنعت استانها یا ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هر استان مراجعه کنند.
این کمک شامل تامین نقدینگیهای مورد نیاز این واحدها نیز میشود.
وی درباره وضعیت بازار خودرو و روند افزایش قیمت آن، نیز گفت: پس از گذشت دو هفته ابتدایی سال که خودروسازان در تعطیلات به سر میبردند، اکنون جریان تولید به روال عادی خود بازگشته است.
در ماههای گذشته تعدادی از خودروهای تولیدی به دلیل کسری قطعه، کف پارکینگهای خودروسازان انبار شده بودند که در هفته جاری بخش عمده ناقصی قطعات رفع شد و این خودروها به تدریج به بازار عرضه میشوند.
وزیر صنعت خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه تولید خودرو به روال عادی خود بازگشته، بازار آن نیز به تدریج تنظیم خواهد شد.
وی بیان داشت: خودروسازان مطابق تعهدات خود در فروش فوری ۲۰ درصد تولیدات و عرضه ۸۰ درصدی دیگر خودروها برای عمل به برنامه پیش فروشها اقدام میکنند.
رحمانی با اشاره به توزیع شکر اشاره کرد و گفت: با وجود متوسط مصرف روزانه هفت هزار تنی، ۱۰ هزار تن در روز از این کالا توزیع میشود.
اما گرانی این روزهای شکر در بازار به بارشها و سیلاب اوایل سال مربوط است که وقفهای در تولید آن ایجاد کرد.
رحمانی ادامه داد: به سازمان صنعت استانها ماموریت داده شده تا پیش از اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی با مشکل مواجه شوند، برای تامین مواد اولیه مورد نیازشان دست کم تا پایان امسال چاره اندیشی کنند.
واحدهای مشکل دار در زمینه تامین مواد اولیه میتوانند به استانداری ها، سازمان صنعت استانها یا ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هر استان مراجعه کنند.
این کمک شامل تامین نقدینگیهای مورد نیاز این واحدها نیز میشود.وی درباره وضعیت بازار خودرو و روند افزایش قیمت آن، نیز گفت: پس از گذشت دو هفته ابتدایی سال که خودروسازان در تعطیلات به سر میبردند، اکنون جریان تولید به روال عادی خود بازگشته است.
در ماههای گذشته تعدادی از خودروهای تولیدی به دلیل کسری قطعه، کف پارکینگهای خودروسازان انبار شده بودند که در هفته جاری بخش عمده ناقصی قطعات رفع شد و این خودروها به تدریج به بازار عرضه میشوند.وزیر صنعت خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه تولید خودرو به روال عادی خود بازگشته، بازار آن نیز به تدریج تنظیم خواهد شد.وی بیان داشت: خودروسازان مطابق تعهدات خود در فروش فوری ۲۰ درصد تولیدات و عرضه ۸۰ درصدی دیگر خودروها برای عمل به برنامه پیش فروشها اقدام میکنند.رحمانی با اشاره به توزیع شکر اشاره کرد و گفت: با وجود متوسط مصرف روزانه هفت هزار تنی، ۱۰ هزار تن در روز از این کالا توزیع میشود.
اما گرانی این روزهای شکر در بازار به بارشها و سیلاب اوایل سال مربوط است که وقفهای در تولید آن ایجاد کرد.
وزیر صمت از افزایش نظارتها در سطح خرده فروشیها و عمده فروشیها برای کنترل نوسانهای قیمتی خبر داد.
رحمانی در پایان گفت: برنج داخلی و خارجی هم به اندازه نیاز جامعه در انبارها وجود دارد.