مصرف حاملهای انرژی در ارومیه کاهش یافت
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه گفت: میزان مصرف حاملهای انرژی در سال گذشته اعم از آب،برق و گاز در ساختمانها و تاسیسات منطقه کاهش یافته است

احمد مجرد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به کاهش مصرف حاملهای انرژی در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه در سال گذشته اظهار داشت: میزان مصرف برق، آب و گاز در سال 1397 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ترتیب 1، 12.4 و 21.5 درصد کاهش یافته است.
وی هوشمندسازی کنترل مصارف سیستم گرمایشی و سرمایشی ساختمانها و تاسیسات، اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان (BMS)، ارتقای سیستم روشنایی محوطه انبارهای نفت و سوختگیری هواپیمایی به نسل جدید LED، بهکارگیری ژنراتور در اوج پیک مصرف برق در ساختمانهای ستادی و انبارهای نفت و همچنین نظارت مستمر بر مصارف انرژی را از اقدامات شاخص منطقه در بهینهسازی مصرف انرژی برشمرد.
پرآبی سدها آذربایجان غربی را از خاموشیهای برق نجات داد
باران و رعد و برق کشور را فرا میگیرد
سارق و مالخر سیم برق و تجهیزات مخابراتی اهواز در دام پلیس افتاد
مجرد درباره علت کاهش نامحسوس مصرف برق نیز گفت: با توجه به افزایش بالغ بر 30 درصدی توان تخلیه و بارگیری در انبارهای نفت منطقه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل و فعال بودن انبارهای نفت تا پاسی از شب به منظور سوخت رسانی مطلوب و عدم وقفه در این امر ، باعث شد علیرغم اقدامات مطلوب در بهینه سازی، در مصرف برق کاهش چشمگیری نداشته باشیم.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه بیان کرد: با پیگیری و اجرای مصوبات و برنامه های ابلاغی بهینه سازی مصرف انرژی درصدد هستیم امسال نیز روند کاهشی مصارف انرژی را ادامه دهیم و در مصرف برق حداقل 5 درصد کاهش اتفاق بیفتد.
وی گفت: درصدد هستیم امسال دبیرخانه کارگروه انرژی استان را همانند سال های گذشته احیا کنیم تا مصوبات بهینه سازی مصرف انرژی در همه ارگانها و سازمانهای دولتی اجرا گردد.
مجرد افزود: استفاده درست و به جا از انرژی، نه تنها استمرار حیات و توسعه پایدار جامعه را تضمین می کند بلکه منجر به بقاء انرژی برای همگان و نسل های آینده و مانعی برای تولید و گسترش آلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف نادرست انرژی خواهد بود.
انتهای پیام/ش