خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ رشد اقتصادی همدان ۷.۵ درصد پیش‌بینی شده است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 28 فروردین 1401 - 15:36
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از تاسیس و راه اندازی صندوق پیشرفت و عدالت این استان در سال جاری خبر داد و گفت: نرخ رشد اقتصادی امسال استان ۷.۵ درصد و تعهد اشتغال، ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر پیش بینی شده است.
استان،شهرستان،اسدآباد،صندوق،اشتغال،همدان،حوزه،بنيان،دانش،مجا ...

ایسنا/همدان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از تاسیس و راه اندازی صندوق پیشرفت و عدالت این استان در سال جاری خبر داد و گفت: نرخ رشد اقتصادی امسال استان ۷.۵ درصد و تعهد اشتغال، ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر پیش بینی شده است.
ظاهر پور مجاهد در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان اسدآباد اظهار کرد: این صندوق در سال جاری در تمام استان ها راه اندازی و تشکیل خواهد شد که سهم تسهیلات هر استان افزون بر چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در این طرح، صندوق کارآفرینی امید به صندوق پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است، افزود: طراحی، برنامه‌ریزی و استفاده از منابع این صندوق در اختیار حوزه برنامه‌ریزی استان‌ها و زیر نظر حوزه شورای برنامه‌ریزی استان‌ها بوده و با این روند راه رسیدن به عدالت بهتر محقق می‌شود.
پور مجاهد در ادامه با اشاره به اینکه نرخ رشد اقتصادی امسال استان همدان باید ۷.۵ درصد شود و تعهد اشتغال امسال استان همدان ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر پیش بینی شده، اظهار کرد: اسدآباد هم باید طبق برنامه حرکت کرده و با توجه به سهمیه اشتغال ۱۴۰۷ نفری سال گذشته اسدآباد میزان اشتغال امسال این شهرستان به نسبت سال گذشته ۱۰ درصد افزایش خواهد داشت.
وی تصریح کرد: برای تحقق سهمیه اشتغال استان و شهرستان‌ها باید پروژه و طرح‌هایی را که در حال انجام هستند شناسایی، رصد و نظارت و محدودیت و مشکلات این طرح‌ها را با کمک مدیران و دستگاه‌های ذی ربط مرتفع کرده و با تکمیل این طرح‌ها نسبت به تحقق سهمیه اشتغال استان تلاش کنیم‌.
وی با بیان اینکه طرح‌های بزرگی در شهرستان اسدآباد آغاز شده و طرح‌های اثر گذاری در این شهرستان تا پایان سال افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید، تصریح کرد: درشهرستان اسدآباد جرقه‌های خوبی در حوزه دانش بنیان زده شده و پارک علم و فناوری استان و بنیاد نخبگان استان پیگیر این امر هستند و در صورتی که شهرستان اسدآباد دارای مرکز رشد است باید نسبت به تقویت آن با توجه به شعار سال اقدام شود و اگر فاقد این مرکز باشد راه اندازی آن برای شهرستان ضرورت خواهد داشت.
پور مجاهد با تاکید بر تعامل شهرستان اسدآباد با بنیاد نخبگان استان همدان یاد آور شد: شهرستان اسدآباد قطب توسعه کشاورزی بوده و با توجه به همین امر توسعه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی شهرستان ضرورت خواهد داشت.
وی ادامه داد: مطالعه‌ای در رابطه با روستاهای استان همدان بویژه روستاهای گردشگری استان انجام گرفته که در حوزه گردشگری و مباحث گردشگری شهرستان اسدآباد نیز می‌تواند کارهای فناورانه بسیار خوبی اتفاق بیفتد.
پورمجاهد اضافه کرد:هر یک از طرح های دانش بنیان سطح استان برای استفاده از تسهیلات می توانند به تناسب طرح خود از محل صندوق پژوهش شرکت دانش بنیان فناوری استان و صندوق شکوفایی و نوآوری تسهیلات دریافت کنند.
در ادامه هر یک از واحدهای تولیدی حاضر در جلسه مشکلات واحدهای تولیدی خود را بیان و در این جلسه به مشکلات واحدها رسیدگی شد.
انتهای پیام