خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه تخصصی مبلمان استان قم برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 14:09
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی مبلمان در قم گفت: این نمایشگاه در تیرماه سال جاری از سوی اتحادیه مربوطه با مدل کفش و فرش برگزار خواهد شد.
قم،صادراتي،صادرات،استان،سفارشات،قمي،فرهادي،چادر،ثبت،نمايشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مجتبی فرهادی قمی پیش از ظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه توسعه صادرات استان که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با اشاره به حجم صادرات استان قم اظهار داشت: در سال 96، استان قم 290 میلیون و 86 هزار دلار صادرات داشته که در سال 97، این میزان دودهم رشد داشته است.
سال گذشته نرخ پایه‌ای ارقام صادراتی اصلاح‌شده و به‌کل سال تسری داده‌اند و شاهد 12 و نیم درصد افزایش صادرات بوده‌ایم.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عمده اقلام صادراتی را مواد پلاستیکی عنوان کرد و افزود: کشورهای هدف صادراتی ده کشور، ازجمله عراق، افغانستان، امارات، پاکستان، هند و ویتنام بوده‌اند که 70 در صد صادرات به سه کشور اول بوده است.
وی مطرح کرد: عراق در پی محدود کردن برخی اقلام صادراتی بوده و این محدودیت صادراتی یک تهدید برای ما است که باید تمهیدات لازم در این رابطه اندیشیده شود.
فرهادی قمی ابراز کرد: حدود 4 ماهی است که به استان قم تفویض اختیارات برای ثبت سفارشات شده است، درخواست این بوده که 5 کشوری که صادرات و واردات برایمان بسیار مهم است سفرایشان را دعوت کنیم تا در رابطه با مباحث وارداتی و صادراتی با آن‌ها صحبت کنیم.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با بیان اینکه ارزش کل واردات 42 میلیون دلار در سال گذشته بوده است، تصریح کرد: حدوداً 65 درصد ثبت سفارشات در استان تهران انجام می‌شود و ده درصد ثبت سفارشات متعلق به استان قم است.
فرهادی قمی در پایان با اشاره به برپایی بخشی از نمایشگاه به‌صورت چادر گفت: در سال گذشته با استانداری دو بار در زمینه برپایی چادر در نمایشگاه مکاتبات داشته‌ایم که یا چادر باید جمع شود و یا اینکه بحث ایمنی آن در نمایشگاه در نظر گرفته شود چراکه در صورت وقوع اتفاق هیچ‌کس پاسخگوی آن نخواهد بود.
انتهای پیام/ح