خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی در پنسیلوانیای آمریکا 2 کشته برجای گذاشت- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 28 فروردین 1401 - 15:34
بر اثر وقوع تیراندازی در یکی از مناطق شهری پنسیلوانیای آمریکا، دستکم دو تن کشته و تعداد زیادی مجروح شدند.
پليس،مهماني،حادثه،شهر،گزارش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات پلیس شهر پیتسبورگ خبر دادند صبح امروز بر اثر وقوع تیراندازی در یک مهمانی در شهر پیتسبورگ در پنسیلوانیای آمریکا، دستکم دو نفر کشته و تعداد زیادی مجروح شدند.
مقامات پلیس افزودند: این تیراندازی در جریان یک مهمانی رخ داد که بیش از 200 نفر در آن شرکت داشته و بسیاری از آنان کمتر از سن قانونی داشتند.
براساس گزارش آسوشیتدپرس، پلیس هنگامی به محل حادثه رسید که حاضران در مهمانی برای نجات جان خود در حال بیرون پریدن از پنجره ها و ترک محل حادثه بودند.
در گزارش پلیس آمده حدود 50 تیر داخل خانه و تعداد زیادی نیز بیرون خانه شلیک شده که منجر به زخمی شدن افراد زیادی شده است.
پلیس شهر تصریح کرد هنوز هویت دو فرد کشته شده شناسایی نشده اما تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.
همچنین تاکنون اطلاعاتی نیز درباره مظنون یا مظنونان حادثه و تعداد دقیق مجروحان بدست نیامده است.
انتهای پیام/