خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخایر آب سدهای کشور ۱۲ درصد کاهش داشته است

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 28 فروردین 1401 - 15:23
دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور اعلام کرد: ذخایر آب سدهای کشور در مقایسه با پارسال ۱۲ درصد کمتر شده است.
سدهاي،درصد،آبي،كشور،مخازن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور اعلام کرد: تا ۲۷ فروردین (سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۰) میزان کل حجم آب مخازن سدهای کشور به حدود ۲۶.۱۵ میلیارد متر مکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته شاهد کاهش ۱۲ درصدی می‌باشیم.
آقای فیروز قاسم‌زاده افزود: بررسی وضع ورودی سدهای کشور نشان می‌دهد که ورودی به مخازن سدها هم به ۲۰.۷۱ میلیارد مترمکعب رسیده است که ۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته کاهش دارد.
وی گفت: میزان پرشدگی سدهای استان تهران، سد زاینده‌رود اصفهان، سدهای استان خوزستان و سدهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه در شرایط فعلی به ترتیب حدود ۲۵ درصد، ۳۰ درصد، ۵۷ درصد و ۷۳ درصد است و با توجه به شرایط اقلیمی کشور و وضع ذخایر منابع آبی، رعایت الگوی بهینه مصرف در بخش‌های مختلف امری ضروری است.