خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قربانیان انفجار لاهور به 40 نفر؛ طالبان پاکستان مسئول حمله

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1398 - 13:57
تعداد کشته‌شدگان انفجار تروریستی امروز لاهور به 10 نفر رسیده و زخمی‌ها نیز تاکنون 30 نفر گزارش شده است.
انفجار،لاهور،پاكستان،نفر،تروريستي،طالبان

تعداد کشته‌شدگان انفجار تروریستی امروز لاهور به 10 نفر رسیده و زخمی‌ها نیز تاکنون 30 نفر گزارش شده است.
افزایش قربانیان انفجار لاهور به 40 نفر؛ طالبان پاکستان مسئول حمله
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، براثر انفجار نزدیک منطقه «داتا دربار» در شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان دست کم 40 نفر کشته و زخمی شدند.
این انفجار که هدف آن منهدم کردن خودروی نیروهای ویژه پلیس بود نزدیک زیارتگاه داتا دربار در لاهور به وقوع پیوست.
به گزارش پلیس در این انفجار از یک بمب 8 تا 10 کیلویی استفاده شده و سن عامل انتحاری 18 الی 20 سال است.
نخستین بمب با کنترل از راه دور منفجر شده و انفجار دوم نیز توسط عامل انتحاری صورت گرفته است.
طالبان پاکستان مسئولیت انفجار تروریستی در لاهور را پذیرفتند.
«عبدالعزیز یوسف‌زای» سخنگوی حزب‌الاحرار، از شاخه طالبان پاکستان هدف از این حمله را خودروی پلیس ویژه اعلام کرد.
عمران‌خان نخست وزیر پاکستان ضمن محکوم کردن این حمله تروریستی از بیمارستان‌ها خواست زخمی‌های حادثه را به صورت رایگان مداوا کنند و از نیروهای امنیتی خواست هر چه زودتر عاملان این جنایت را شناسایی کنند.
انتهای پیام/ح