خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۴۵۸ قلم کالای مغایر با استاندارد در بازار لرستان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 فروردین 1401 - 12:40
خرم‌آباد- رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد لرستان از شناسایی ۴۵۸ قلم کالای مغایر با استاندارد در بازار استان خبر داد.
استاندارد،مغاير،لرستان،بازار،گزارش،كد،رقمي،نداشتن

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا میربیک امروز یکشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها گفت: در راستای نظارت بر عرضه و توزیع کالاهای مشمول استاندارد اجباری در بازار لرستان، در سال گذشته ۴۵۸ قلم کالای مغایر با استاندارد شناسایی شد.
وی افزود: مغایرت‌ها مربوط به نداشتن نشان استاندارد، جعل نشان استاندارد و یا نداشتن کد ۱۰ رقمی است.
رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد لرستان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ توسط کارشناسان اداره کل و شرکت‌های بازرسی همکار شش هزار و ۴۵۴ مورد بازرسی از بازار انجام گرفت و فرآورده‌های مغایر شامل قند، عایق رطوبتی، سیم و کابل، دستمال کاغذی، نمک، خرما، شیرآلات بهداشتی، چای سیاه، تاپینگ پیتزا، گلاب، کاغذ توالت، روغن موتور، شامپو، شکر، مایع سفید کننده، محافظ الکترونیکی، کیسه پلاستیکی، لامپ، شیر و … در مراکز عرضه و توزیع شناسایی شد.
میربیک گفت: گزارش اقلام مغایر مشاهده شده در بازار استان لرستان، به طور مستمر به استان‌های محل تولید برای اقدام، اعلام می‌شود.
وی گفت: بر اساس این گزارش، شهروندان می‌توانند با ارسال کد ۱۰ رقمی شماره پروانه استاندارد درج شده بر روی کالاها، به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ از مشخصات کالا و هم چنین اعتبار پروانه استاندارد آن آگاه شوند.