خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا خواستار «پایان فوری» خشونت‌های رژیم صهیونیستی شد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 27 فروردین 1401 - 23:34
اتحادیه اروپا خواستار «پایان فوری» خشونت‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شد.
اتحاديه،اروپا،الاقصي،مسجد،واكنش،تحولات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربی، «اتحادیه اروپا» در واکنش به تحولات فلسطین خواستار توقف فوری خشونت‌ها در کرانه باختری شد و «درگیری» در محوطه مسجد الاقصی در قدس را محکوم کرد.
واکنش اتحادیه اروپا پس از آن صورت می‌گیرد که بیش از ۱۵۰ فلسطینی در حمله نیروهای رژیم صهیونیستی به محوطه مسجد الاقصی در بامداد جمعه با شلیک نارنجک، گاز اشک آور و گلوله زخمی شدند.
گفته شده چند صدنفر دیگر نیز در این درگیری‌ها بازداشت شدند.
سرویس دیپلماتیک اتحادیه اروپا در واکنش به این تحولات در فلسطین گفته است: «اتحادیه اروپا با نگرانی عمیق افزایش خشونت‌ها در سراسر کرانه باختری اشغالی، از جمله در قدس شرقی و درگیری‌ها در مسجد الاقصی را دنبال می‌کند و از همه طرف‌ها می‌خواهد تا تنش‌ها را کاهش دهند.»
همچنین انتشار توئیتی از سوی «پیتر استانو»، سخنگوی ارشد سرویس خارجی اتحادیه اروپا به دلیل استفاده از کلمه «درگیری» در ارتباط با تحولات فلسطین واکنش‌هایی را به همراه داشته است و برخی رسانه‌های صهیونیستی، سخنگوی ارشد سرویس دیپلماتیک اتحادیه اروپا را به یهودی ستیزی متهم کرده اند.