خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوج محرومیت در حاشیه پایتخت

باشگاه خبرنگاران | تصویری | شنبه، 27 فروردین 1401 - 14:11
در خبرگزاری باشگاه خبرنگاران آخرین اخبار انتخابات,حوادث,سیاسی,فرهنگی,اقتصادی,اجتماعی,ورزشی,ایران,جهان و آمریکا را بخوانید.کلیپ ,عکس,فیلم,نرم افزار موبایل را دانلود کنید.
حاشيه،تهران،دستشويي،اتوبان،فاقد

۸۱۱۲۶۸۴
فروغ طاهرخانی مستند عکس
در یکی از نقاط دورافتاده حاشیه پایتخت در مکانی بین اسلامشهر، اتوبان تهران ساوه و اتوبان آزادگان منطقه‌ای مملو از کوره‌های آجرپزی وجود دارد؛ کوره‌هایی که این روزها به نماد فقر در حاشیه تهران تبدیل شده اند.
کوره‌هایی پر از کودکان ایرانی و مهاجر که تنها سرگرمی آنها، بازی در زمین‌های خاکی است.
کودکانی که نه آینده‌ای دارند و نه مشخص است چه سرنوشتی در انتظار آن‌ها است.
بیشتر خانه‌های موجود در این منطقه کاه‌گلی یا ساختمان‌های آجری غیر مهندسی ساز است و در برابر هر رخداد ساده‌ای در طبیعت، امکان تخریب و مرگ ساکنان آن وجود دارد.
این خانه‌ها تک اتاق و فاقد حمّام و دستشویی است و خانواده‌ها ناچارند از حمام و دستشویی مشترک استفاده کنند.
این مناطق حاشیه تهران فاقد امکانات زیرساختی و لوله‌کشی آب بوده و ساکنین برای رفع نیاز از تانکر آب استفاده می‌کنند.