تامین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از طریق آببندانها
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آببندان در ۴۸ روستا است که ۷۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می هد.

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آببندان در ۴۸ روستا است که ۷۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می هد.
محمد هادی زاده با بیان اینکه تاکنون ۹۵ درصد آببندان های شهرستان محمودآباد آبگیری شد، در جمع خبرنگاران گفت: این شهرستان با دارا بودن یک هزار و ۳۵۰ هکتار آببندان برای ذخیره آبی کشاورزان و کاهش تنش های ناشی از خشکسالی احتمالی، جلوهای خاص به روستاهای این منطقه بخشیده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: آب رودخانه ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل های غیرکاشت از طریق کانال ها و پمپاژ به آب بندان ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه آببندان های اراضی کشاورزی این شهرستان با توجه بارش های خوب پاییزی و هدایت آب های روان به سمت آببندان ها، تاکنون آبگیری مطلوبی داشت، افزود: کشاورزان ضمن استفاده بهینه از آب، نسبت به شخم و شیار شالیزارهای خود هرچه سریعتر اقدام کنند.
انتهای پیام