خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۸۰۰ پرونده تخلف صنفی در استان بوشهر تشکیل شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 فروردین 1401 - 09:06
بوشهر- معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طی سال گذشته بیش از پنج هزار و ۸۰۰ پرونده تخلف صنفی در استان بوشهر تشکیل شده است.
فقره،اداره،تخلف،بوشهر،بازرسي،صنفي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا جمالی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای نظارت بر نحوه عرضه کالا و خدمات جهت جلوگیری از تخلفات صنفی در استان بوشهر اقدامات مناسبی صورت گرفته است.
وی جلوگیری از تخلفات اقتصادی را یکی از مهمترین اهداف نظارت‌ها و بازرسی‌ها دانست و بیان کرد: طی یک سال گذشته ۸۳ هزار فقره بازرسی از بنگاه‌های صنفی و صنعتی صورت گرفته است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر خاطرنشان کرد: این بازرسی‌ها منجر به تشکیل سه هزار و ۹۴۶ فقره پرونده تخلف شده است.
وی ارزش این پرونده‌های تخلف را ۵۷۶ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: این پرونده‌ها به منظور اجرای مراحل قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
جمالی بیان کرد: دو هزار و ۵۳۲ فقره گشت مشترک بازرسی طی سال گذشته از سطح بازار با حضور کارشناسان صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اداره غله انجام گرفته که از این تعداد هزار و ۹۱۸ فقره منجر به تشکیل پرونده تخلف صنفی به ارزش بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال موجب صدور ابلاغ احکام تعزیری شده است.
معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: سامانه پاسخگویی ۱۲۴ به صورت سیستمی آماده دریافت درخواست‌ها، شکایات مردمی در حوزه بازار برای بررسی و رسیدگی به حقوق مصرف کنندگان است.