سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مایوس کردن مردم از نظام مهم ترین راهبرد دشمن است

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 بهمن 1397 - 18:16
مشهد-معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: مهمترین راهبرد دشمن برای پیروزی بر نظام جمهوری اسلامی ایران مایوس کردن مردم از حکومتشان است.
تقويت،مذهبي،هيئات،مداحان،رضوي،خراسان،غرب،اسلامي

به گزارش خبرنگارمهر، حجت‌الاسلام علی بخشی روز شنبه در نشست شورای هیئات مذهبی و کانون مداحان و شاعران آئینی استان خراسان رضوی در مشهد اظهارکرد: انقلاب اسلامی احیاگر نظریه ای است که حضرت فاطمه (س) سه روز بعد از رحلت پیامبر اکرم)ص) مبتکر آن بود و آن، نظریه مقاومت برای دفاع از ولایت است.
وی افزود: احیای تفکر فاطمی در جامعه وظیفه هیئات مذهبی و مداحان است و باید بدانیم در این دوره کار غرب و ایران به مرحله نهایی رسیده و رویارویی بر سر دلار و سرزمین نیست بلکه این یک نزاع تمدنی است.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: امروز اندیشمندان غربی اعتراف می‌کنند که حیات و ممات غرب در مهار ایران است و مانع اصلی بر سر راه مهار ایران، مردم هستند.
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی خراسان رضوی بیان کرد: امروز برای غرب مأیوس کردن مردم از پشتیبانی نظام، آخرین مرحله است و به همین دلیل برای ما تقویت پایداری مردم بسیار مهم است.
وی خاطرنشان کرد: سه عنصر تقویت باورها، تقویت نظام محاسبه توحیدی و ترویج صبر در تقویت پایداری مردم نقش مهمی دارد و در این راستا تقویت باورهای ایمانی مردم کار اصلی هیئات مذهبی، مداحان و مبلّغان است و اگر ایمان مردم را قوی کنیم جمهوری اسلامی قوی می‌شود.