سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه تأثیر معکوس داشته است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 27 فروردین 1401 - 01:59
در حالی که بیش از پنجاه روز از حمله روسیه به اوکراین و تحریم‌های غرب علیه روسیه می‌گذرد راشاتودی از تأثیر معکوس تحریم‌ها نوشت.
اوكراين،روسيه،روز،حمله،اعلام،خارجه،اتحاديه،نظامي،اروپا،وزارت

پنجاه‌ودومین روز حمله نظامی روسیه به اوکراین
پنجاه‌ودو روز حمله نظامی روسیه به اوکراین می‌گذرد و غرب با ابزار تحریم سعی کرده است تا اقتصاد روسیه را ضعیف کند.
شبکه تلویزیونی راشاتودی اما گزارش داد تحریم‌های اتحادیه اروپا ضد روسیه سبب گرانی کالا‌ها در کشور‌های اروپایی شده است.
پس از اخراج صد‌ها دیپلمات روس توسط چندین کشور اروپایی، وزارت خارجه روسیه روز گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد در اقدامی متقابل، ۱۸ کارمند نمایندگی اتحادیه اروپا در مسکو را در خاک خود عنصر غیر مطلوب خوانده و آن‌ها را اخراج کند.
وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی در تلاش است تا با همدستی کشور‌های غربی و حمایت آمریکا، از اوضاع اوکراین برای منحرف کردن توجه جامعه بین‌الملل از جنایات و اشغالگری در فلسطین سوءاستفاده کند.
دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین روز گذشته (جمعه) ضمن انتقاد نسبت به بی‌توجهی ناتو و اتحادیه اروپا در خصوص عضویت اوکراین از دیدار احتمالی پوتین و زلنسکی خبر داد.
روز پنجشنبه وزیر امور خارجه اوکراین از آلمان درخواست «تسلیحات سنگین» کرد و خواست این کشور تحریم‌های سنگین‌تری مثل تحریم نفت علیه مسکو اعمال کند.
یک منبع دولتی دیروز گفت اولاف شولتس، صدراعظم آلمان می‌خواهد ۲ میلیارد یورو دیگر برای تجهیزات نظامی جدید هزینه کند که بیشتر آن برای کمک به اوکراین است.
بیشتر بخوانید:
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد صبح روز جمعه، نیرو‌های مسلح روسیه از تلاش برای ضربه زدن به نیروگاه برق آبی «کاخوفسکایا» در جنوب اوکراین با حمله موشکی جلوگیری کردند.
سازمان ملل اعلام کرده است از زمان آغاز حمله روسیه، ۵ میلیون نفر از اوکراین فرار کرده‌اند.
بنابر گزارش‌ها، تقریباً ۹۰ درصد از پناهندگان فراری از اوکراین، زنان و کودکان هستند.
این در حالی است که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نیز اعلام کرده است بیش از ۷.۱ میلیون نفر نیز در داخل این کشور آواره شده‌اند.
تحولات پنجاه‌ودومین روز حمله روسیه به اوکراین را در ادامه بخوانید: