خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به صهیونیست‌ها درباره تداوم تعرض به «مسجدالاقصی» هشدار می‌دهیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 26 فروردین 1401 - 09:18
شیخ «عکرمه صبری» خطیب «مسجدالاقصی» در سخنانی به رژیم صهیونیستی درباره تداوم تعرض به این مسجد هشدار داد.
مسجدالاقصي،مسجد،صهيونيستي،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، شیخ «عکرمه صبری» خطیب «مسجدالاقصی» امروز جمعه در سخنانی به رژیم صهیونیستی درباره تداوم تعرض به این مسجد هشدار داد.
وی گفت: به صهیونیست‌ها درباره برگزاری مراسم ذبح و قربانی، هشدار می‌دهیم.
بر اساس این گزارش، خطیب مسجدالاقصی افزود: متأسفانه صبح امروز شاهد آن بودیم که نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان یورش صبح امروز به مسجدالاقصی، نمازگزاران را به وسیله گلوله‌های جنگی مورد هدف قرار دادند.
از سوی دیگر، آخرین خبرها حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی به دنبال تشدید درگیری‌ها در مسجدالاقصی تمامی راه‌های منتهی به این مسجد در قدس اشغالی را مسدود کرده اند.
گفته می‌شود که نظامیان صهیونیست، مسجدالاقصی را تحت محاصره خود درآورده اند و همچنان شماری از نمازگزاران در این مسجد حضور دارند.