خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب یک کبابی در گنبدکاووس/ کشف ۱۵۰ کیلو گوشت و آلایش فاسد

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | پنجشنبه، 25 فروردین 1401 - 23:13
رئیس اداره دامپزشکی گنبدکاووس از پلمب یک کبابی متخلف در گنبدکاووس به دلیل کشف گوشت فاسد خبر داد.
دامپزشكي،فاسد،گوشت،شهرستان،گنبدكاووس،كبابي،پلمب

ایسنا/گلستان رئیس اداره دامپزشکی گنبدکاووس از پلمب یک کبابی متخلف در گنبدکاووس به دلیل کشف گوشت فاسد خبر داد.
نادر گوگلانی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه گشت مشترک ادارات دامپزشکی، بهداشت و اماکن که در قالب طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان به صورت مرتب در سطح شهرستان انجام می شود، اظهار کرد: در حین بازدید از یک واحد کبابی، 150 کیلوگرم گوشت و آلایش فاسد و تاریخ گذشته مشاهده، کشف و ضبط شد.
رئیس اداره دامپزشکی گنبد کاووس با بیان اینکه این 150 کیلوگرم گوشت وآلایش فاسد وتاریخ گذشته معدوم‌شد، افزود: با توجه به تخلف صورت گرقته و با هماهنگی و حکم قاضی کشیک شهرستان این واحد صنفی پلمب گردید.
وی با تاکید بر اینکه فرد متحلف با تشکیل پرونده قضایی به دادسرا شهرستان ارجاع داده شد، خاطرنشان کرد: از عموم مردم می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی با شماره تلفن 1512 تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام