خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم استان گیلان 4 میلیارد تومان برای توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه در کربلا و نجف اهدا کردند- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 فروردین 1401 - 14:13
گروه استان‌ها- مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان گفت: مردم استان گیلان سال گذشته اوج ارادت خود را به ساحت مقدس ائمه معصوم به نمایش گذاشتند و بیش از 4 میلیارد تومان برای توسعه و بازسازی اعتاب مقدسع در کربلا و نجف کمک کردند.
بازسازي،توسعه،گيلان،ستاد،عتبات،عاليات،اعتاب،مقدسه،مجازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، مجید دوهندو پیش از ظهر امروز در نشست خبری ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان گیلان اظهار داشت: این ستاد مأموریت ساخت، مرمت و بازسازی اعتاب مقدسه را بر عهده دارد و بسترهای لازم را برای زائرانی که به کربلا و نجف مشرف می‌شوند را آماده می‌کند.
مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان با بیان اینکه این ستاد دولتی نیست بلکه مردم‌ پایه است گفت: بنیانگذار ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است لذا هر یک از ما نیز می‌توانیم به اندازه توان خود در امر بازسازی و مرمت اعتاب مقدسه مشارکت داشته باشیم.
دوهندو خاطرنشان کرد: مردم استان گیلان در سال گذشته با وجود شرایط کرونایی و وضع معیشتی اما اوج ارادت خود را به ساحت مقدس ائمه معصوم(ع) به‌ویژه سیدالشهدا(ع) به نمایش گذاشتند و بالغ بر 4 میلیارد و 450 میلیون تومان برای توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه اهدا کردند.
وی با اشاره به پویش "هر گیلانی در طول سال 7 هزار و 500 تومان برای توسعه و بازساری حرمین" ابراز داشت: هر یک از هم استانی‌ها و علاقمندان به ساحت اهل‌بیت(ع) می‌توانند به این پویش بپیوندند و به اندازه توان خود در این کار مشارکت داشته باشند.
دوهندو گفت: یکی از برنامه‌ها مشارکت عموم مردم در این کار خداپسندانه است و در این مسیر از ظرفیت کشاورزی، کارخانجات دولتی و خصوصی، آموزش و پرورش، فضای مجازی، نیروهای مسلح، بخش دولتی و خصوصی، خیران حرم‌ساز و سایر موارد غافل نمی‌شویم.
مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان با بیان اینکه سال گذشته حدود 20 تن برنج نذری در گیلان برای کمک به عتبات جمع‌آوری شد ابراز داشت: استان گیلان هم‌اکنون معین توسعه و بازسازی حرم امامین عسکری(ع) است.
وی خاطرنشان کرد: در سایت مربوط به ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان نیز امکانات و بسترهایی برای ثبت‌نام خادم و حتی زیارت مجازی و سایر موارد فراهم شده و کسانی که توانایی کمک در فضای مجازی دارند می‌توانند در زمینه‌های مختلف کمک کنند و خادم اهل‌بیت باشند.
انتهای پیام/ح