سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 5 برابری حجم ذخیره آب مخزن سد سیازاخ دیواندره

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 25 فروردین 1401 - 14:13
مدیرعامل شرکت آب منطقەای کردستان گفت: آب سد سیازاخ تا 22 میلیون متر مکعب افزایش یافته است.
سد،افزايش،حجم،مكعب،آب،سيازاخ،آريانژاد،آبگيري

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آب منطقەای کردستان گفت: آب سد سیازاخ تا 22 میلیون متر مکعب افزایش یافته است.
آرش آریانژاد در گفت‌وگو با ایسنا ضمن نوید این خبر که در سد سیازاخ عملیات آبگیری آغاز شده است، اظهار کرد: براساس تکلیف وزارت نیرو، پیگیری‌های مجموعه این شرکت و نیز تأکید استاندار کردستان مبنی بر آبگیری این سد، در صورت تأمین منابع مالی لازم و خاتمه عملیات پل بزرگ کاقلی، آبگیری کامل این سد در سال جاری دور از ذهن نیست.
آریانژاد ادامه داد: حجم نرمال سد سیازاخ 230 میلیون متر مکعب است که در حال حاضر حدود 22 میلیون متر مکعب ذخیره آب دارد که همین عدد در مدت مشابه سال گذشته 4.6 میلیون متر مکعب بود.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی کارکنان شرکت، پیمانکاران و مشاور طرح، افزود: عملیات سازه‌ای و هیدرومکانیکال جهت تغییر مجرای تخلیه سیلاب از تخلیه عمقی به مجرای شرب و کشاورزی منتهی به خروجی نیروگاه اتاق شیرآلات، انجام شده که نتیجه آن افزایش ذخیره آب تا حجم 22 میلیون مترمکعب یعنی حدود 5 برابر سال گذشته می‌باشد.
آریانژاد در خصوص این افزایش حجم و تبعات احتمالی آن گفت: با توجه به اینکه این افزایش حجم مخزن در بالادست، سبب افزایش حجم رودخانه در پائین دست سد می‌گردد، لذا می‌طلبد تا کشاورزان و شهروندان شریف دیواندره، تمهیدات لازم را در اراضی خود جهت پیشگیری از بروز حوادث احتمالی ناشی از این افزایش، بە عمل آورند.
انتهای پیام