خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به خوبی اجرا نشد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 25 فروردین 1401 - 13:57
اهواز - سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: سند تحول بنیادینی که وظایف آموزش و پرورش را برای تحول آفرینی به زیبایی ترسیم کرده است در سال‌های اخیر به خوبی اجرا نشد.
تربيت،پرورش،آموزش،تعليم،خوزستان،سرپرست،اداره،استان،حميدي،تعا ...

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حمیدی نژاد پیش از ظهر امروز پنجشنبه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «فرهنگ، تعلیم و تربیت» مسئله اول در نظام ایران است، اظهار کرد: مکتب حیات بخش اسلام برای تربیت انسان در همه مراحل زندگی برنامه‌های ویژه‌ای دارد تا او را برای رسیدن به عالی‌ترین مرحله تکامل انسانی آماده سازد؛ بنابراین آدم تا خویشتن خود را نشناسد و هدف خود را نداند هرگز به هویت انسانی خود دست پیدا نمی‌کند.
وی افزود: یک جامعه پویا، رشد یافته و زنده زمانی به این مرحله می‌رسد که دارای یک نظام تعلیم و تربیت پویا، هدفمند و خلاق باشد تا انسان‌های متعهد، آزاد، خلاق، مبتکر و تلاشگر را برای اجتماع پرورش دهد؛ این امر مهم محقق نمی‌شود مگر اینکه برای آموزش همراه با پرورش اهمیت ویژه قائل شویم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه امروزه آموزش و پرورش خوزستان بیمار است، تصریح کرد: سند تحول بنیادینی که وظایف آموزش و پرورش را برای تحول آفرینی به زیبایی ترسیم کرده است در سال‌های اخیر به خوبی اجرا نشد و کار تا جایی پیش رفت که دشمنان را وسوسه کرد تا به سمت اجرای سند خیانت بار ۲۰۳۰ روی بیاورند.
حمیدی نژاد عنوان کرد: مشکلات معیشتی، اقتصادی، رفاهی و درمانی آنچنان عرصه را بر خادمان تعلیم و تربیت تنگ کرده که به جای آنکه فکر آنها معطوف به رشد و تربیت دانش آموزان آینده باشد، مشغول این مسائل شده است؛ بیش از ۶۸ هزار معلمی که در این استان هستند به طور ویژه‌تر دچار این مشکلات و مسائل هستند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: در این استان بیش از یک میلیون و ۹۰ هزار دانش‌آموز که در زمینه علمی، فرهنگی، اعتقادی، هنری و ورزشی می‌توانند در کشور سرآمد باشند که در این راستا نیازمند یک هم افزایی عمومی و عزم جدی هستیم.
وی تأکید کرد: عرصه تعلیم و تربیت را از هر آنچه باعث انحراف در مسیر رشد و تعالی آن می‌شود، پاک می‌کنیم و با استمداد از دلسوزان نیز پله‌های ترقی را همراه با گسترش عدالت آموزشی در سراسر استان طی خواهیم کرد؛ دانش آموزان لالی و اندیکا به همان اندازه مستعد هستند که در آبادان، خرمشهر، شادگان و شهرهای دیگر ما زندگی می‌کنند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: بدون شک به حمایت‌های استاندار، هدایت‌های نماینده ولی فقیه، روحانیان، بسیجیان همیشه در صحنه حاضر، حوزه‌های علمیه، نمایندگان مجلس و کلیه علاقمندان به فرهنگ، تعلیم و تربیت نیاز داریم تا برای این تعالی تلاش کنیم.