خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزم جدی بر آزادسازی حریم رودخانه‌ها در ابهر

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 25 فروردین 1401 - 09:00
فرماندار ابهر بر وجود عزم جدی در آزادسازی حریم رودخانه‌ها در این شهرستان خبر داد.
تخريب،حريم،ابهر،ابهررود،ذوالقدر،بناها،فرماندار

ایسنا/زنجان فرماندار ابهر بر وجود عزم جدی در آزادسازی حریم رودخانه‌ها در این شهرستان خبر داد.
احمد ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تخریب بناهای احداث شده در حریم رودخانه ابهررود و در مسیر باغات بینارود، اظهار کرد: این بناها با حضور دستگاه‌های اجرایی و نظارتی تخریب شد.
وی تاکید کرد: تخریب این بناها در راستای شعارهای مطرح شده در شهرستان و همین‌طور در راستای دفاع از حقوق بیت‌المال، جلوگیری از تعرض افراد سودجو به حقوق مردم و تجاوز به حریم رودخانه‌ها صورت گرفت‌.
این مسئول با یادآوری اینکه بناهای تخریب شده در ابهررود سالیان گذشته در بستر رودخانه احداث شده بود، اضافه کرد: با همکاری دستگاه‌های نظارتی و قضایی یک حلقه چاه غیرمجاز مسدود و ۳۹۰ متر زیربنا نیز تخریب شد.
فرماندار ابهر با توضیح این مطلب که این رفع تصرف‌ها در واقع ابتدای کار است، زیرا ما هیچ وقت از حق مردم کوتاه نمی‌آییم، متذکر شد: همان‌طور که در زمان کوتاهی با دستگاه‌های اجرایی برخورد می‌شود، در صورت نیاز نیز از عملکرد مثبت و مطلوب آن‌ها حمایت خواهد شد.
ذوالقدر با تاکید بر اینکه ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها یکی از دلایل اصلی ورود خسارت‌های مالی و جانی در هنگام بلایای طبیعی مانند سیل است، زیرا مسیر آب را تغییر می‌دهد، خاطرنشان کرد: با توجه به همین موضوع با هرگونه ساخت‌ و سازی در بستر رودخانه‌ها در ابهر برخورد می‌شود.
انتهای پیام