تولیدات فازهای ۴ و ۵ با ارسال گاز ترش از پالایشگاه چهارم افزایش یافت
مؤذنی گفت: سال ۹۷ با اتصال خط لوله گاز ترش از فازهای ۶ و ۷ و ۸ به این پالایشگاه شاهد افزایش حدود ۵ درصدی تولید گاز در فازهای ۴ و ۵ بودیم.
مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی:
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد شفیع مؤذنی، مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی با اشاره به پایان تعمیرات اساسی در فازهای ۴ و ۵ گفت: هم اکنون پالایشگاه در شرایط مناسب عملیاتی در حال کار است.
به گزارشمحمد شفیع مؤذنی، مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی با اشاره به پایان تعمیرات اساسی در فازهای ۴ و ۵ گفت: هم اکنون پالایشگاه در شرایط مناسب عملیاتی در حال کار است.
وی با بیان اینکه در این تعمیرات هیچ حادثهای رخ نداده است، گفت: فعالیتهای تعمیراتی انجام شده زودتر از برنامه انجام شد که باعث افزایش تولید و درآمد برای مجتمع میشود.
وی در ادامه به افزایش تولید پالایشگاه سوم در سال گذشته اشاره کرد و اظهار کرد: سال ۹۷ با اتصال خط لوله گاز ترش از فازهای ۶ و ۷ و ۸ به این پالایشگاه شاهد افزایش حدود ۵ درصدی تولید گاز در فازهای ۴ و ۵ بودیم.
مؤذنی همچنین از افزایش حدود ۶ درصدی تولید اتان به واسطه انجام این پروژه خبر داد.
انتهای پیام/