خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام آمریکایی: از ابتکارات سیاسی و اقتصادی «تاکایف» استقبال می‌کنیم

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 فروردین 1401 - 21:36
دبیر دولتی قزاقستان با معاون وزارت امور خارجه آمریکا در امور امنیت مدنی، دموکراسی و حقوق بشر دیدار و گفت‌وگو کرد.<br/>
قزاقستان،امور،كارين،مدني،ايالات،متحده،دبير

دبیر دولتی قزاقستان با معاون وزارت امور خارجه آمریکا در امور امنیت مدنی، دموکراسی و حقوق بشر دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «یرلان کارین» دبیر دولتی قزاقستان با «عذرا ضیا» معاون وزارت خارجه ایالات متحده در امور امنیت مدنی، دموکراسی و حقوق بشر ملاقات کرد.
کارین در این دیدار طرف مقابل را در مورد اصلاحات گسترده‌ای که در قزاقستان با هدف نوسازی سیستماتیک سیاسی و اجتماعی و اقتصادی این کشور انجام می‌شود، مطلع کرد.
دبیر دولتی قزاقستان در ادامه پیام «قاسم ژامرت تاکایف» را بخشی از مسیر بلند‌مدت نوسازی این کشور و روند مدرنیزاسیون سیاسی عنوان کرد.
کارین طی این دیدار در مورد ابتکارات کلیدی رئیس جمهور کشورش برای شکل گیری موازنه موثرتر قوا بین شاخه‌های حکومت، توسعه بیشتر سیستم چند حزبی، نهادهای جامعه مدنی و حمایت از حقوق بشر، به صورت جداگانه، صحبت کرد.
معاون وزارت امور خارجه ایالات متحده به نوبه خود از ابتکارات رئیس جمهور قزاقستان استقبال و حمایت ایالات متحده را از اصلاحات سیاسی و اقتصادی این کشور اعلام کرد.
ضیا در ادامه آمادگی کشورش را برای ارائه کمک‌های بیشتر به تلاش‌های قزاقستان در پیشبرد فرآیندهای دموکراتیک اعلام کرد.
در پایان این ملاقات طرفین علاقه‌ مشترک خود را برای ادامه گفت‌وگوهای سازنده در زمینه همکاری‌های گسترده دوجانبه تایید کردند.
انتهای پیام/ح